ADANA / TUFANBEYLİ - Şehit Mesut Alcı Anadolu Lisesi

0 (322) 781 80 22 Okul Müdürü Cep 05054525254
İstiklal Mah. Girne Cad. 01640 , Tufanbeyli / ADANA
Vizyon
Adana Tufanbeyli’ye geldiğinizde, hani bir zamanlar kardelenlerin yaşadığı, kale kapısı, kilisesi, kısacası şar köyü ile ünlü ilçeye Kaleden hükümet konağına doğru yürüyün. Sol tarafta Tufanbeyli Jandarma Bölük komutanlığını göreceksiniz. Sağ tarafta ise, 41 yıllık geçmişiyle Tufanbeyli Lisesini bulacaksınız. Çekinmeyin girin o kapıdan. Çünkü farklı bir hava bulacaksınız orada… Farklı, yeni, mutlu bir yaşam alanı. İçeriye girdiğinizde insan ilişkileri ile çağdaş, fiziki yapı ve donanımıyla modern, misyon-vizyon değerleriyle kişilikli ve kimlikli bir okul olduğunu göreceksiniz. Eğer ders sırasında gelmişseniz; sessizliğin sesini dinlersiniz koridorlarda. Ama öğle arası gelmişseniz bir şenliğe tanık olursunuz! Sosyal etkinlik saatidir o zaman Her yıl gonca güller gelir bu yaşam alanına, sevmeyi- sevilmeyi, dayanışmayı-rekabeti, planlamayı, hedeflerle yaşamayı öğrenmek için. Bilgiyle de donanırlar, bilimsel ve çağdaş eğitim olanaklarıyla. Tufanbeyli liseli olmanın bir ayrıcalık olduğunu bilirler, bıraksanız bir dört yıl daha yaşamak isterler bizimle. Tufanbeyli lisesi’dir burası. Yeni, farklı, mutlu yaşam alanı.
Yatakhane Koğuşu :5
Öğretim Şekli :normal
08.20/15.50
kalorifer
İngilizce, Almanca
Ulaşım
Adana merkeze 196 km olup, Yüreğir otogardan kalkan minibüslerle 3,5-4 saatte ulaşım sağlanmaktadır. Kayseri merkeze 174 km uzakta olup,Kayseri otogardan kalkan otobüs ve minibüslerle 3-3,5 saatte ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadır
Tufanbeyli Merkez
il merkezine 198 km uzaklıkta olup,ilçe merkezde yer almaktadır.
FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ,GÜREŞ, ATLETİZM, SATRANÇ
4006 TUBİTAK BİLİM FUARI
ERASMUS+ KA229 "Promoting The Use Of Technology In Educational Process"